Vytvořte si kulinářský ráj díky kuchyni na zakázku

20.7.2023

Obchodní domy se zaměřením na nábytek nabízejí pestrou paletu kuchyní, ze které si jistě mnoho domácností vybere tu svoji. Vždy se však jedná o prefabrikát a skládačku, což znamená, že nezbývá prostor na individuální požadavky a řešení na míru. Pokud hledáte tu pravou kuchyni a nechcete neosobní řešení, jsme tu pro vás – vytvoříme vám kuchyni na zakázku, která splní všechna vaše přání a potřeby.

Kuchyně na zakázku plní vaše sny

Potřebujete atypické řešení skříněk? Upravit výšku pracovní plochy? Přejete si „neviditelné“ zapracování zásuvek, kuchyňských spotřebičů či reproduktorů? Pro nás to není problém. Díky tomu, že v truhlářské dílně každý kousek pečlivě na milimetr opracujeme, můžeme si snadno vyhrát s každým detailem. Kuchyně na zakázku vytváří unikátní prostor, který odráží váš vkus a osobnost. Zapomeňte na sériovou výrobu a nechte se hýčkat v kulinářském ráji vytvořeném na míru.

Naše realizace 

Nejnovější realizace

realizace

Kuchyňská linka Dvůr Králové nad Labem

Jednořadá kuchyň s pracovním ostrůvkem, je výborné řešení u propojení obývacího a kuchyňského prostoru.

Poptat podobné
realizace

Kuchyňská linka Pardubice

Využití každého úložného místa i za pomoci Blum Space Corner pro rohové zásuvky. Žulová pracovní deska a keramický obklad Hexagon.

Poptat podobné
realizace

Kuchyňská linka Jívka

Kuchyň do tvaru „U“ je pro úsporu času při vaření, nejlepší volbou. Odsavač par integrovaný v indukční plotně.

Poptat podobné

5 důvodů, proč si pořídit kuchyň u nás

Používáme nejnovější technologie a prověřené materiály, abychom zajistili nejen esteticky působivý efekt, ale také dlouhou životnost a spolehlivost.

  • Řešení na míru vašim potřebám
  • Široká škála materiálů, barev a stylů
  • Sbíráme zkušenosti již od roku 2005
  • Stovky hotových realizací a spokojených klientů
  • 3D návrhy a konzultace zkušených designérů je samozřejmostí

Nezávazně poptat

Dokonalý kulinářský ráj u vás doma

Víme, že pořízení nové kuchyně je nemalým zásahem do finančního rozpočtu, proto náš celý tým pracuje v každém kroku realizace na maximum, aby byl výsledek dokonalý a vy spokojeni. Chceme, aby vám kuchyně vytvořená na zakázku v naší truhlárně dělala radost každý den po mnoho let. Při návrhu a realizaci nasloucháme přáním našich zákazníků a rádi se podělíme i o naše zkušenosti z mnohaleté praxe, aby byla výsledná kuchyně dokonalá.

Neváhejte a začněte si plnit sen o nové kuchyni

Nenechte svou vysněnou kuchyni jen na plánech. Kontaktujte nás a začněte si plnit sen o svém kulinářském ráji ještě dnes. Rádi vám pomůžeme na cestě k dokonalé kuchyni, kam se každé ráno budete těšit na malou snídani i na velké víkendové vaření.