Nejlepší jsou kuchyně od nás z Trutnova

29.6.2021

Téměř nikdo si nevystačí s jednou kuchyní na celý život. Ať už z důvodu modernosti, funkčnosti, praktičnosti nebo pokud ji potřebuje zařídit do nového bytu či domu. Vybrat toho nejlepšího truhláře však může být oříškem. Pokud potřebujete novou kuchyni v Trutnově nebo jeho širokém okolí, Interiéry Jakl pro vás můžou být tou správnou volbou.

Naše kuchyně najdete v Trutnově a jeho okolí

Interiéry Jakl jsou regionálním dodavatelem kuchyní v Trutnově, na Trutnovsku a v podhůří Krkonoš. Spolupracujeme zde jak s majiteli rodinných domů, bytů nebo chalup, tak i s hotely a penziony.

Navrhneme vám kuchyni přesně na míru

V našem interiérovém studiu se o vás postaráme, ať už máte o své vysněné kuchyni jasnou představu nebo potřebujete poradit. Vždy vám navrhneme kuchyni na míru a podle vašich požadavků. U každého návrhu dbáme nejenom na propracovaný design a kvalitní materiály, ale důležitá je také ergonomie a smysluplnost prostoru, aby bylo vše využito na maximum a co nejvíce efektivněji.

Chci nezávazně poptat

Kombinace designu a kvalitních materiálů

Při navrhování kuchyní se zaměřujeme na kombinaci posledních trendů s nadčasovostí, protože přece jenom si kuchyň nepořizujete na pár let - umíme pracovat jak s čistými rovnými liniemi, tak i extravagantními a funkčními prvky. A vždy pracujeme jen s těmi nejlepšími materiály.

Chci vidět naši práci

Co od nás můžete čekat?

  • garantujeme smluvně stanovené ceny
  • vysokou kvalitu
  • pevné dodací termíny
  • grafické fotorealistické návrhy
  • podporu technického zázemí
  • záruční i pozáruční servis

Více o 3D vizualizacích

Interiéry Jakl Trutnov, to jsou nejen kuchyně

Ovšem kuchyně nejsou jedinou naší devízou. Potřebujete skříně, předsíně, obývací sestavy, nábytek do dětského pokoje, do ložnice nebo do kanceláře. Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás. Nebo se za námi přímo zastavte v naší kanceláři v Trutnově.