Malé kuchyně do paneláku

20.5.2023

Chystáte se k rekonstrukci malé kuchyně do paneláku? Nenechte se v plánování omezit prostorem! I v menším bytě můžete mít kuchyň svých snů! Stačí ji šikovně navrhnout a využít opravdu každého centimetru místa.

Moderní malé kuchyně do paneláku

Jestliže se chystáte přestěhovat do panelákového bytu, určitě se vám automaticky vybaví původní kuchyňské linky ze 70. a 80. let, které byly podle téměř stejné šablony, tedy jako přes kopírák. Jejich ergonomické a funkční rozvržení je samozřejmě z dnešního pohledu nedostačující. A to ještě nezmiňujeme jejich vzhled a možná leckdy i kvalitu. Ale nemusíte mít strach! I taková kuchyně se dá proměnit na moderní malou kuchyň do paneláku, ze které se budete těšit každý den! Ptáte se, jak na to?

  • Využijte prostor až ke stropu
  • Pořiďte si multifunkční spotřebiče, které vám ušetří místo
  • Zvažte velikost varné desky
  • Promyslete vhodné rozvržení kuchyňské linky
  • Nechte si vyrobit kuchyň na míru

Tyto praktické vychytávky vám určitě při plánování kuchyně pomůžou! Pokud si ve své kuchyni pořídíte skříně až ke stropu, vyzrajete nejen na nedostatek úložného prostoru, ale také na neoblíbené utírání prachu na povrchu nejvyšších skříněk linky. Jestliže nemáte dostatek prostoru na samostatnou troubu, pořiďte si multifunkční mikrovlnnou troubu s grilem a funkcí pečení. Nejste zrovna nadšenci do vyváření obědů či večeří o dvou a více chodech? Pak zvažte velikost varné desky, která bude pro vás dostačující. Pokud stále váháte, jaké bude nejoptimálnější rozvržení vaší nové malé kuchyně do paneláku, nechte si vyrobit kuchyň na míru, která vám bude vyhovovat po všech stránkách.

Nejnovější realizace

realizace

Kuchyňská linka s barovým pultem Trutnov

Barový pult i v paneláku v kuchyni ve tvaru „G“.

Poptat podobné
realizace

Kuchyňská linka v novostavbě BD Mohelnice

Propojení kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem v jednotném designu.

Poptat podobné
realizace

Kuchyňská linka v paneláku Trutnov

Standardní tvar kuchyně v dokonalém provedení. Úzká potravinovka s vnitřními zásuvkami.

Poptat podobné
realizace

Kuchyňská linka v BD Praha

Kuchyň s ostrůvkem a využité maximum úložného prostoru.

Poptat podobné
realizace

Kuchyňská linka v paneláku Trutnov

I v paneláku můžete mít pracovní desku z vysoce odolného umělého kamene Technistone.

Poptat podobné
realizace

Apartmán na pronájem Praha

Malý, ale útulný byt na pronájem v kombinaci světlých pastelových barev.

Poptat podobné

Jak opticky zvětšit malé kuchyně do paneláku

Kuchyň se často stává středem vašeho domova. Je místem setkávání a také v ní trávíme spoustu času. Proto toužíme po tom, aby byla nejen praktická a funkční, ale hlavně abychom se v ní cítili dobře. Stísněné prostory nepůsobí na nikoho příznivě, ale vnímání menšího prostoru lze změnit i jiným způsobem. Jak tedy co nejlépe opticky zvětšit malé kuchyně do paneláku? Základem je světlo! Světlé odstíny kuchyňské linky i výmalby zdí v místnosti dokáží zázraky. Proto se snažte vpustit co nejvíce světla i do vaší kuchyně. A pokud vám to váš byt dispozičně dovolí, je ideální propojit kuchyň s jídelnou či obývákem. Vzniklý prostor tak bude světlejší, vzdušnější a také si budete se všemi členy domácnosti více na blízku.

Malé kuchyně do paneláku od nás

Vsaďte na osvědčenou kvalitu zlatých českých ručiček! Malé kuchyně do paneláku od nás vás určitě nezklamou! Zakázkové truhlářství s dlouholetou tradicí a tedy i nabytými zkušenosti vám splní sen o dokonalé kuchyni ve vašem domově. Samozřejmostí je zhotovení realistického návrhu, díky němuž si můžete skutečně představit, jak bude vaše vysněná kuchyň vypadat.

Nezávazná poptávka