Nábytek na zakázku Trutnov

17.6.2023

Toužíte po dokonalém nábytku? Proměňte své představy ve skutečnost! S nábytkem na zakázku si vytvoříte harmonický domov snů, ve kterém se budete cítit příjemně a bezpečně.

Výhody nábytku na zakázku

Nábytek na zakázku přináší spoustu výhod, díky nimž si usnadníte každodenní život a budete mít radost z jeho užívání. Jaké to jsou?

  • Dokonalé využití prostoru
  • Originalita
  • Maximální přizpůsobení vašim potřebám
  • Velký výběr materiálu, barev i dekoru
  • Jednoduše sladíte celý byt
  • Kvalitní zpracování
  • A mnoho dalších

Využijete každého místečka ve vašem interiéru. Vše si navrhnete tak, aby to dokonale sedělo a ladilo. Zdá se vám to nereálné? Využijte možnosti 3D vizualizace a sami nahlédněte, jak bude konečný výsledek vypadat. Navíc si kdykoliv můžete nechat zhotovit další kousky, pokud bude potřeba. Bojíte se ceny? Nábytek na zakázku již dávno není pouze pro „horní vrstvu“. Navíc vaše finanční možnosti probereme v klidu předem a vy tedy budete mít jistotu, že se do svého rozpočtu vejdete. Kvalitní nábytek na zakázku je dostupný všem, kdo po něm touží!

Nezávazně poptat 

 

Nejnovější realizace

realizace

Ložnice se šatnou

Ložnice se šatnou, úložným prostorem pod postelemi a oblíbeným čalouněným záhlavím.

Poptat podobné
realizace

Pokoj pro hosty

Malý pokoj pro hosty s knihovnou je snem mnoha domácností.

Poptat podobné
realizace

Ložnice v Trutnově

Levitující postel a vestavěné skříně s úchytkami z masivního dubu.

Poptat podobné
realizace

Ložnice Dvůr Králové nad Labem

Dvoulůžko, které se vznáší nad zemí a vestavěné skříně v záhlaví.

Poptat podobné
realizace

Ložnice v Pardubicích

Komplet ložnice s mini vyklápěcím stolkem.

Poptat podobné
realizace

Ložnice Trutnov

Dvoulůžko obestavěné šatními skříněmi.

Poptat podobné

Kvalitní nábytek na zakázku

Nechte se inspirovat a pořiďte si kvalitní nábytek na zakázku, který vám bude dělat radost dlouhé roky! Můžete navštívit náš showroom v Trutnově, nebo nahlédnout do našich realizací na webových stránkách, abyste si o naší práci udělali sami obrázek. Máte na výběr z nepřeberného množství možností a je jen na vás, jaký styl zvolíte. A pokud budete potřebovat nasměrovat, rádi vám s výběrem poradíme. Společně zhotovíme návrh a kalkulaci. Poté už se budete moct těšit na odbornou montáž a hotový výsledek. Ať už sháníte kvalitní nábytek na zakázku do jedné místnosti nebo celého domu, vyjdeme vám ve všem vstříc. A u bydlení to samozřejmě nekončí! Nábytkem na zakázku si samozřejmě můžete vybavit také svou kancelář či provozovnu.

Atypický nábytek na zakázku

Všichni víme, že úložných prostorů není nikdy dost. Obzvláště v malých bytech se snažíme využít každého centimetru co nejefektivněji. Díky atypickému nábytku na zakázku se vám to hladce podaří. Poradí si se zkosenými stropy, volným místem pod schodištěm i nepravidelnými stěnami. Nábytek na zakázku volí také všichni, kteří si potrpí na neokoukané designové kousky a nevšední řešení. Můžete tak popustit uzdu fantazii a spolu s námi vymyslet nevšední a přesto funkční řešení. V neposlední řadě je velkým bonusem také přizpůsobení uživatelským potřebám. Pokud jste například menšího vzrůstu, oceníte možnost nižší kuchyňské linky či třeba stolu. Dále si přesně navrhnete i vnitřní uspořádání všech skříní tak, aby vám to maximálně vyhovovalo. Nebojte se promítnout svůj styl do svého domova! Atypický nábytek na zakázku vám s tím pomůže.