Vestavěné elektrospotřebiče skrývají praktičnost i eleganci

28.12.2021

Ta tam jsou doby, kdy se lednice se sporákem jen tak postavily vedle linky a mikrovlnka si našla místo v rohu stolu. V současné moderní kuchyni je vše sehrané v jeden harmonický celek a vestavěné kuchyňské elektrospotřebiče mají své důstojné a praktické místo přímo v lince.


Výhody a nevýhody vestavěných elektrospotřebičů

Vejděte do kuchyně, kde jediným viditelným prvkem je sporáková deska a vše ostatní je důmyslně skryto za kuchyňskými dvířky. Takto minimalisticky navržené kuchyně navozují pocit lehkosti a jejich velká výhoda spočívá v nenáročné údržbě. Jaké jsou další benefity vestavěných elektrospotřebičů?

+ Sjednocený vzhled celé kuchyně
+ Efektivní využití prostoru
+ Elegantní zabudování do konstrukce kuchyně
+ Snadná údržba a rychlý úklid
+ Lepší ergonomické rozmístění spotřebičů
+ Prostor působí vzdušněji

- Vyšší pořizovací cena
- Nižší objem spotřebičů (např. lednice)
- Předem dané rozměry v případě výměny spotřebiče



Nezávazně poptat

Stop složitému úklidu

Vzpomeňte si například na tradiční sporák a situaci, kdy vám uteče polévka a steče do prostoro mezi bok sporáku a kuchyňkou linku. A už víte, co nepříjemného vás čeká – musíte při úklidu odtáhnout těžký sporák, abyste kuchyň uklidili… S vestavěnou varnou deskou je toto minulostí a úklid bude hotový během okamžiku.

Ergonomie v kuchyni ušetří kroky i bolavá záda

Velkou výhodou vestavěných elektrospotřebičů je jejich rozmístění. Jedná se především o troubu, do které se již nemusíte ohýbat, ale v rámci návrhu kuchyně ji umístíme tak, aby do ní bylo dobře vidět a vyndávání pekáče či bábovky bylo pohodlnější.

Při navrhování kuchyní pracujeme s ergonomií tak, aby byly spotřebiče i pracovní plochy rozmístěny s ohledem na jejich užívání ve správné výšce i vzdálenosti.

Chci návrh kuchyně

Jaké vestavěné elektrospotřebiče vybrat?

V rámci objednání kuchyně v našem truhlářství můžete vybírat z bohaté nabídky renomovaných spotřebičů. Vestavěné elektrospotřebiče objednané u nás automaticky při montáži instalujeme a platí na ně záruka.

  • Ledničky a mrazáky
  • Varné desky a vestavěné trouby
  • Mikrovlnné trouby
  • Digestoře
  • Myčky
  • Kuchyňské dřezy a baterie
  • Vestavěné kávovary
  • Pračky a sušičky
  • Ohřívací zásuvky

Instalace spotřebičů dodaných zákazníkem

Pokud máte stávající spotřebiče nebo chcete sami kupovat nové, můžeme vám je v rámci instalace do kuchyně zabudovat a zapojit, ale v tomto případě neposkytujeme záruku. Chcete připravit návrh kuchyně a cenovou kalkulaci? Neváhejte nás kontaktovat. Ochutnávku z naší práce naleznete zde.