Vestavěné šatní skříně na míru využijí každý centimetr

14.7.2021

Dostatek úložného prostoru je vždycky problémem číslo jedna. Každý máme spoustu věcí a ta spousta věcí se musí někam dát. Ideálně tam, kde jsou vždy při ruce a zároveň prakticky, nenápadně a chytře schované. Toho u běžného nábytku jen tak nedosáhnete. Proto jsou ideálním řešením vestavěné šatní skříně na míru.

Sjednoťte prostor vestavěnými šatními skříněmi na míru

Obzvláště pokud bojujeme s každým centimetrem prostoru, jsou vestavěné šatní skříně na míru perfektním způsobem, jak docílit využití každého volného místa a zároveň sjednotit prostor, který bude následně působit uceleným a kompaktním dojmem.


Oblíbené jsou vestavěné skříně s posuvnými dveřmi

U našich zákazníků jsou za poslední roky oblíbené hlavně vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, které se dokonale hodí do různých výklenků - jsou totiž od podlahy až ke stropu, bez jakýchkoliv zbytečných mezer a přitom je jejich otevírání snadné a lehké.

Chci nezávazně poptat

Variabilita vnitřního uspořádání

Na výběr máte z mnoha dekorů a rovněž je skvělá možnost variability vnitřního uspořádání - jen na vás záleží, jak bude vnitřek skříně vypadat, a díky tomu docílíte maximálního a efektivního využití celého vnitřního prostoru skříně.

Ukázky naší práce

Výhody vestavěných šatních skříní na míru

  • individuální a originální řešení na míru
  • využijete každý kousek místa, nevzniknou zbytečná a nevyužitá zákoutí
  • vnitřní prostor si zvolíte podle vašich představ
  • sami si můžete určit, za jakou cenu si skříň pořídíte - zda chcete tu nejvyšší kvalitu nebo levnější materiál za rozumnou cenu
  • dveřní křídla si můžete zvolit podle vašich potřeb - chcete mít zrcadlové, plné, kombinované nebo dělené?
  • maximální rozměr dveří je až 2,7 x 1,1 m

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Potřebujete pomoci s návrhem skříně? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás. Případně se za námi zastavte v naší kanceláři v Trutnově.