Vestavěné skříně do předsíně zaručí správný první dojem

25.10.2021

Při zařizování domu většinou klademe největší důraz na kuchyň, koupelnu a obývací pokoj, ovšem když k vám někdo přijde na návštěvu, první místností, kterou uvidí, je předsíň. A přiznejme si to, první dojem bývá klíčový. I proto jsou vestavěné skříně do předsíně její nezbytnou součástí.

Díky vestavěným skříním do předsíně získáte úložný prostor

Základem je uklizená předsíň, ve které nebudou ledabyle poházené bundy, kabáty, v zimě pak ještě navíc čepice, šály a rukavice, rozkopané boty, tašky a další věci. Přiznejme si, že věcí, které musíme mít v předsíni je poměrně dost, proto je potřeba v ní mít dostatečný úložný prostor, a k tomu jsou ideální právě vestavěné skříně do předsíně.

U vestavěných skříní do předsíně je vidět kvalitu na první pohled

Kvalitní vestavěné skříně do předsíně jsou rozhodně o něco dražší než ty zakoupené v hobbymarketu nebo obchodu s nábytkem, ale své investice rozhodně litovat nebudete. Vždyť nábytek nekupujete jenom na pár měsíců, ale na léta a nekvalitní skříně by se vám každodenně připomínaly třeba v podobě popraskaného povrchu.

Chci nezávaznou cenovou nabídku

3 tipy, jak vybrat správnou vestavěnou skříň do předsíně

  1. nebojte se velké vestavěné skříně do předsíně
    Klidně ji věnujte celou jednu stěnu od podlahy až po strop, litovat rozhodně nebudete, protože úložného prostoru není nikdy, ale vůbec nikdy dost. Uložit do ní můžete kromě oblečení i sportovní vybavení nebo sezónní věci.
  2. důležitost vnitřního uspořádání
    I kdybyste měli sebevětší skříň, pokud si správně nepromyslíte její vnitřní uspořádání, nevyužijete ji na sto procent, což by byla velká škoda. Proto zapřemýšlejte, co do ní plánujete ukládat a dle toho uzpůsobte její vnitřek.
  3. světlé barvy a zrcadlo jsou nezbytné
    Protože předsíň je často malá a tmavá, světlé barvy jsou téměř nutností - místnost opticky rozsvítí a zvětší. Ideální volbou je také zrcadlo, které opět prostor zvětší a navíc se můžete před odchodem z domu ještě zkontrolovat.

Naše realizace předsíní 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.