Dětský pokoj na míru je nejlepší volbou

22.8.2023

Pokojíček pro děti není jen místem ke spánku a ke hraní, ale také prostředím, které by mělo podněcovat dětskou fantazii, učit vaše malé neposedy organizaci a zároveň sloužit i praktickým potřebám rodičů. Vytvoření dětského pokoje na míru má výhodu nejen co se týče jeho vzhledu, ale také funkčnosti, využití každého volného prostoru a možnost přizpůsobit se rostoucím potřebám vašeho dítěte.

Dětský pokoj na míru je i o designu

Základem dětského pokoje na míru je schopnost zahrnout dětské preference a zájmy do designu místnosti. Každé dítě je jedinečné, a proto je důležité zvolit takový design, který bude odrážet jeho osobnost.

Například, pokud má dítě rádo vesmír, může být nábytek vybírán podle toho, že bude pokoj doplněn tematickými tapetami s hvězdami a planetami. Pro malé umělce zase může být zvoleno barevné a inspirativní prostředí s vystavením jejich vlastních děl. Sportovec také potřebuje jinak uzpůsobený pokoj.

Chci nezávazně poptat pokoj 

Nejnovější realizace

realizace

Studentský pokoj se zvýšenou postelí

Vysněný pokoj pro dospívající slečnu.

Poptat podobné
realizace

Dětský pokoj pro dvě slečny

Nápaditost a osobitý styl, vládne v tomto dětském pokoji.

Poptat podobné
realizace

Patrová postel

Patrová postel do „L“ s úložným prostorem.

Poptat podobné

Funkčnost a praktičnost jsou zásadní

Design dětského pokoje není samozřejmě jen o vzhledu, ale i o funkčnosti. Při plánování je důležité zohlednit uspořádání a úložný prostor. Skříně, zásuvky a regály by měly být navrženy tak, aby usnadnily ukládání hraček, oblečení a školních potřeb. Stůl pro učení a tvoření by měl být dobře osvětlený a ergonomicky navržený.

Je dobré myslet dopředu

Děti rychle rostou a jejich potřeby se mění. Proto je dobré zvážit návrh, který umožní snadnou reorganizaci a úpravy během let. Některé nápady zahrnují rozšiřitelná postel, která může rostoucímu dítěti vyhovovat delší dobu, nebo modulární nábytek, který lze přizpůsobit novým požadavkům.

Bezpečnost a zdraví

Důležitým faktorem je také bezpečnost a zdraví dítěte. Při výběru nábytku a materiálů je třeba zohlednit nízký obsah škodlivých látek. Hrany nábytku by měly být zakulacené a konstrukce stabilní. Pokoj by měl mít také dostatečnou ventilaci a osvětlení.

Více o pokojích od nás 

Dětská pokoj na míru aneb investice, která se vyplatí

Dětský pokoj na míru je investicí do pohodlí, radosti a rozvoje vašeho dítěte. Spojuje kreativitu, funkčnost a osobnost do jednoho harmonického prostředí. Přizpůsobený design umožňuje dítěti růst v inspirativním a praktickém prostředí, které podporuje jeho potřeby od útlého věku až po teenageřská léta. Při společném plánování a návrhu můžeme vytvořit dětský pokoj, který bude zároveň domovem a dobrodružstvím pro vaše dítě.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.