Nový nábytek do studentského pokoje

30.10.2023

Vyrostla vaše ratolest z dětských školních let? Potom je potřeba nejen jeho neustálá obměna šatníku, které se jistě nevyhnete, ale i nábytku do pokoje. A jaký by takový správný studentský pokoj měl být? Především funkční, moderní a osobitý. Ve svém pokoji by se váš potomek měl cítit dobře a bezpečně. A také by měl odrážet osobnost vašeho dospívajícího člena rodiny. Dejte si tedy s výběrem nového nábytku do studentského pokoje záležet!

Jak vybrat nábytek do studentského pokoje

I když se může na první pohled zdát, že vybrat ten správný nábytek do studentského pokoje je vzhledem k rychlé změně nálad i stylu vašeho potomka nemožný, nezoufejte! Je to výzva, které se nemusíte bát. Určitě se vám vyplatí budoucího obyvatele pokoje do příprav i výběru zapojit. Tím totiž částečně přebírá zodpovědnost a zcela určitě se pak vyhnete případným reklamacím z jeho strany. A naše rady, jak co nejlépe vybrat nábytek do studentského pokoje?

  • Stejně jako u dětského pokoje je vhodné rozdělit pokoj do tří zón – na odpočinkovou, studijní a úložnou. Ty se samozřejmě mohou navzájem prolínat, obzvlášť pokud není v místnosti velký prostor.
  • Dejte si záležet především s výběrem vhodné židle a stolu, protože na tomto místě tráví váš student čím dál tím více času.
  • Pokud se chystáte obměnit i postel, nezapomínejte na kvalitní matraci.
  • Výběr si usnadníte volbou celé sestavy nábytku. Všechny kousky tak k sobě budou skvěle ladit a doplňovat se navzájem.
  • Vsaďte na designový a zároveň praktický nábytek.
  • Nezapomeňte na doplňky, které dokáží tvořit domov. Nechte se svoji ratolest vyřádit. Koláže fotek, nástěnky, plakáty nebo přímo malba na zeď? Tím vším může vtisknout do svého pokoje svou osobnost.
  • Nezapomínejte na důležitost barevného ladění pokoje. Barvy by měly být příjemné pro uživatele a správná kombinace dokáže motivovat k aktivitě nebo naopak lákat k odpočinku.

A rada na závěr? Vsaďte na kvalitní nábytek, který vydrží dlouhé roky, a nebudete s ním mít žádnou starost kromě utírání prachu.

Nejnovější realizace

realizace

Studentský pokoj se zvýšenou postelí

Vysněný pokoj pro dospívající slečnu.

Poptat podobné
realizace

Dětský pokoj pro dvě slečny

Nápaditost a osobitý styl, vládne v tomto dětském pokoji.

Poptat podobné
realizace

Patrová postel

Patrová postel do „L“ s úložným prostorem.

Poptat podobné

Nejlepší nábytek do studentského pokoje

Pořiďte ten nejlepší nábytek do studentského pokoje! Pokud jste svému studentovi nezakoupili ve školních letech rostoucí židli a stůl, nešetřete na jejich pořízení. Správný výběr ergonomické židle a vhodné výšky stolu může v budoucnu ušetřit vašemu potomkovi problémy se zády. Zkusili jste si někdy spočítat, kolik na tomto místě stráví času? Nejede jen o psaní úkolů, ale i hraní her či brouzdání po internetu. Nezapomínejte na dostatečné množství úložných prostorů. Rozrůstá se šatník i množství knížek a dalších nezbytností. Volit můžete police otevřené i uzavřené. Druhá varianta chytře skryje nedostatky v úklidu a také se vyhnete častému utírání prachu. A zóna odpočinková? Vsaďte na oblíbený sedací vak nebo na malou pohovku, jež zároveň může sloužit jako lůžko pro případnou návštěvu.

Nábytek do studentského pokoje od nás

Toužíte po kvalitním nábytku od zlatých českých ručiček? Nábytek do studentského pokoje od nás splní všechna vaše očekávání! Záleží nám na spokojenosti každého zákazníka. Provedeme vás od prvotního grafického návrhu až po jeho realizaci našimi šikovnými řemeslníky. Tak na nic nečekejte a kontaktujte nás. Protože vaši teenageři na svůj vysněný studentský pokoj dlouho nepočkají.

Nezávazná poptávka