Málo prostoru? Problém vyřeší šatní skříně na míru

18.12.2023

Špatně se vám ve skříni vybírá oblečení? Máte pocit, že nosíte stále to stejné, i když jde skříň sotva zavřít? A přibyly vám například příchodem dětí nové hromady prádla, pro které marně hledáte místo, i když skříň na oblečení máte? Máme jednoduchou pomoc – šatní skříně na míru vyřeší všechny tyto starosti. Navíc vykouzlí spoustu nového úložného prostoru a do stávajícího interiéru krásně zapadnou.

Nejnovější realizace

realizace

Šatna v novostavbě RD

Malý prostor nekonečně znásobí dvě zrcadla naproti sobě.

Poptat podobné
realizace

Vestavěné skříně s posuvnými dveřmi

Bohaté vnitřní vybavení skříní pro uložení Vašeho oblešení.

Poptat podobné
realizace

Vestavěné skříně v novostavbě RD

Čisté linie krásně doplňují dlouhá dřevěná madla.

Poptat podobné

Nemůžete si ve své šatní skříni vybrat to pravé oblečení?

Neustále přerovnáváte komínky s prádlem, spousta kousků nemá své stálé místo, některé oblečení vytahujete pomačkané a místo pěkného pohledu do útrob skříně, ze které je radost vybírat, se leknete chaosu a rychle sáhnete po tričku, co je zrovna na vršku. Odhadujeme, že na vše máte nejspíš klasické police a sem tam košík na spodní prádlo a ponožky.

Na tento nepraktický systém s novou šatní skříní na míru rychle zapomenete.

Chci šatní skříň na míru 

Co mají společného šuplíky a Marie Kondo?

Naplánujeme společně šatní skříň na míru tak, aby byla přehledná a praktická. V posledních letech organizaci šatníku ovládla metoda Marie Kondo, která je nejen zastáncem toho, aby si člověk nechal jen věci, které mu přinášejí radost, ale také je lépe organizoval. Její vliv ve své výrobě vidíme například v tom, že čím dál tím více lidí upřednostňuje šuplíky před klasickými policemi – oblečení složené svisle do šuplíků zabírá méně místa, je přehledně uspořádané a nehrozí rozházení prádla jako v případě doposud oblíbených komínků, kdy vytahujete spodní tričko a spolu s ním i několik okolních, přičemž se úhledný komínek kácí do strany.

5 kroků, jak si mít šatní skříň na míru

  1. Promyslete si, co vše a jak potřebujete do nové skříně ukládat. Určete si pro každý typ oblečení své místo. Myslete také na to, že často používané kousky by měly být snadno dostupné. Pro méně používané věci se pak můžete ohnout či stoupnout na stoličku. Vytvořte si jednoduchý náčrt.
  2. Jaký design bude nová skříň mít? Bude mít vestavěné zrcadlo? Jaký bude mít dekor? A co madla? Bude rohová? Dveře budou posuvné, nebo na panty? A bude až ke stropu? A co osvětlení? Podívejte se do interiéru a představte si skříň svých snů – protože my vám ji za pár týdnu na míru vyrobíme.
  3. Grafický návrh – Kontaktujte nás a my váš návrh přeneseme do grafického náhledu. Lépe si tak celou skříň představíte a společně projdeme všechny detaily, aby byl výsledek dokonalý. V případě potřeby místo pro novou šatní skříň předem zaměříme.
  4. Výroba, dodání a montáž – Za 4-6 týdnů k vám přijedeme s novou skříní, kterou na místě složíme.
  5. Zabydlení skříně – A poslední krok je na vás. Zabydlete si skříň podle svých potřeb tak, aby v ní bylo vše přehledné přesně tak, jak jste si vysnili.

Naše realizace

Jak získat více úložného prostoru?

Menší šatní skříně jistě plní svoji úlohu. Pokud však bojujete s nedostatkem úložného prostoru (a ruku na srdce, s ním bojujeme téměř všichni), nová šatní skříň vám nabídne daleko větší kapacitu. Rádi sestavujeme skříně až ke stropu, abychom využili všechen prostor a žádný volný centimetr nepřišel na zmar.

Toužíte po šatní skříni na míru?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi se s vámi pustíme do přípravy. Naše truhlárna sídlí v Trutnově, ale kousky z naší dílny dělají radost po celé České republice. Podívejte se na naše reference, kde naleznete nejen vestavěné šatní skříně na míru.