Interiéry Jakl – poctivé kuchyně z Trutnova

27.6.2022

Kuchyně je královstvím celého domova, kde se odehrává spousta kulinářských kouzel i rodinných setkání. Hýčkejte se a nechte si novou kuchyni vyrobit na míru svým představám. Interiéry Jakl jsou zakázkovým truhlářstvím z Trutnova, které je vybudované na poctivé práci majitele a spolehlivosti celého týmu.

Tvoříme kuchyně přesně podle vašich představ

Novou kuchyni si většina z nás pořizuje minimálně na 15 či 20 let. Stojí proto za to věnovat jejímu výběru dostatek času, mít propracovaný návrh do nejmenšího detailu, aby vše vyhovovalo vašim potřebám a v neposlední řadě si nechat vytvořit originální kousek, který dokonale zapadne do vašeho domova a bude ladit s jedinečností vaší rodiny. S tím vším vám rádi pomůžeme a celým procesem vás krok po kroku provedeme. Díky mnohaleté praxi s výrobou kuchyní a nábytku máme bohaté zkušenosti, se kterými se rádi s vámi podělíme.

Nezávazně poptat kuchyň 


Jaké kuchyně pro vás vyrobíme?

To je jednoduché – zkrátka jakékoliv. Fantazii a zadání se meze nekladou a nadšeně se pustíme do klasického kuchyňského koutu i moderní nadčasové kuchyně. Jaké kuchyně například vyrábíme?

Do vaší nové kuchyně vám zajistíme také vestavěné elektrospotřebiče, kameninové pracovní desky i další nábytek na míru tak, aby vám celý interiér krásně ladil. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kuchyně od nás 


Ve 3D návrhu promyslíme každý detail nové kuchyně

„Dvakrát měř, jednou řež“ platí samozřejmě i u návrhu kuchyní. Na začátku projektu k vám přijedeme a celý prostor zaměříme. Následně s těmito rozměry pracujeme ve virtuálním prostřední návrhového programu, který nám ve 3D vizualizaci představí konkrétní vzhled vaší nové kuchyni. Díky tomu si celý prostor dokážete lépe představit a snadno zde můžeme rozpracovat i jednotlivé detaily. 

Jsme zakázkové truhlářství z Trutnova

V Trutnově a okolí působíme už řadu let. Možná jste nás znali pod názvem IOTA, pod kterým jsme fungovali deset let až do roku 2015, kdy jsme došli ke změně designu, a především názvu firmy. Věnujeme se hlavně zakázkové výrobě interiérů. Výsledky naší práce zdobí domácnosti i firmy po celých Čechách a také v zahraničí.

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro váš interiér.